Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου (λιγνιτόσημου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία ακόμα συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου (λιγνιτόσημου).

Στη διάρκεια της συνεδρίασης εντάχθηκαν πολλά οδικά και άλλα έργα προς υλοποίηση με χρήματα του πόρου στους Δήμους Μεγαλόπολης και Γορτυνίας.

Επίσης μεταφέρθηκε από το 3ο στο 4ο ΕΑΠ, ως συνεχιζόμενο έργο, το έργο της αποκατάστασης και ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου της Μεγαλόπολης.

Ακόμα ελήφθη ομόφωνη απόφαση να σταλεί υπόμνημα στη ΔΕΗ ώστε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της όσον αφορά την καταβολή των οφειλόμενων ποσών. Να σημειώσουμε πως στον ειδικό λογαριασμό έχουν να κατατεθούν χρήματα από το 2012 και το ποσό φθάνει στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Η μεγάλη αυτή καθυστέρηση έχει προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση και μετά από τη σημερινή ένταξη έργων δεν θα μπορούμε να εντάξουμε άλλα έργα προς υλοποίηση, αφού τα ποσά που υπήρχαν (από εκπτώσεις άλλων έργων και από τους τόκους που είχαμε πάρει λόγω της προσπάθειας που καταβάλαμε για την αύξηση του επιτοκίου)τελειώνουν.

lignitosimo2

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΔΕΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο