Πορεία διαμαρτυρίας κατά της συγχώνευσης του ΠαΠελ (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tο απόγευμα της Τρίτης 9/4/2019 συγκεντρώθηκαν φοιτητές και καθηγητές στην πλατεία Πετρινού και πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας κατά της συγχώνευσης του ΠαΠελ .

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/iwimNMHwHis” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε από την πλατεία Πετρινού και κατευθύνθηκαν προς το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης που πραγματοποιείται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Σύνθημα των φοιτητών “Οχι πολυτεχνική σχολή με έδρα την Τρίπολη, όχι στην υποβάθμιση και όχι στη συγχώνευση με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας”.

{gallery}poria_fititon_papel{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο