Voucher: Νέο μητρώο για τους δικαιούχους της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο μητρώο ωφελούμενων ανακοίνωσε το voucher. Έως 11/10 μπορούν οι ωφελούμενοι του ΟΑΕΔ να ενεργοποιήσουν την επιταγή για την κοινωφελή εργασία.

Επικαιροποιημένο Μητρώο Ωφελουμένων και Μητρώο Ωφελουμένων θέσεων αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους Δήμους, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων».

Το voucher σας ενημερώνει ότι μπορείτε να δείτε εδώ, ως ενιαίο Μητρώο, το επικαιροποιημένο Μητρώο Ωφελουμένων και το Μητρώο Ωφελουμένων θέσεων αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους Δήμους, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων»».

Οι ωφελούμενοι, δικαιούχοι επιταγής κατάρτισης, του ενιαίου αυτού Μητρώου έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την επιταγή τους μέχρι και τις 11/10/2017.(πηγή)

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΟΑΕΔ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Β. Κικίλιας: Συστήσαμε στην Τρίπολη την μεγαλύτερη μονάδα ΕΜΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα

"Συστήσαμε στην Τρίπολη την μεγαλύτερη μονάδα ΕΜΟΔΕ (Ειδική Μονάδα...

Μεσσηνία: Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (7.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του...

Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας του υπουργείου Υγείας

Συστάσεις για την προστασία από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης που...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο