Τραγωδία με δύο νεκρούς σμηνίτες σε τροχαίο στα Παλιάμπελα Βόνιτσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο μοιραίο Ι.Χ. επέβαιναν τρεις Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας:

«Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις (3) Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα στις 09:30, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.
Οι δύο εξ΄αυτών, ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο.
Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τι αρμόδιες υπηρεσίες».

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, o 19χρονος ήταν από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, ο 25χρονος από το Δοκίμι Αγρινίου και ο τρίτος που επέβαινε στο αυτοκίνητο (20 χρονών) είναι από το Ζευγαράκι Αγρινίου. Ο οδηγός του φορτηγού είναι 61ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βόνιτσας. Το τραγικό συμβάν συνέβη στο 33οχλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και το μοιραίο μπλε fiat που επέβαιναν οι 2 σμηνίτες που υπηρετούσαν στο Αεροπορικό Απόσπασμα του Ακτίου κινούνταν στην κατεύθυνση προς Βόνιτσα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο