Ξεχωριστό “ευχαριστώ” κτηνοτρόφου στον Γιαννακούρα για την ηλεκτροδότηση του μαντριού του (pics – video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα ιδιαίτερο “Ευχαριστώ” από τον κτηνοτρόφο Γιώργο Γεωργουλόπουλο στην Περιφέρεια και σε μένα προσωπικά για την ηλεκτροδότηση του ποιμνιοστασίου του.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Xmyz5oAmobE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fegiannakouras%2Fposts%2F1663209560365120&width=500″ width=”500″ height=”793″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Το πρόγραμμα ηλεκτροδότησης ποιμνιοστασίων που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας έχει βρει μεγάλη απήχηση από τους κτηνοτρόφους και ήδη έχουν ηλεκτροδοτηθεί 40 μαντριά και 10 άλλες γεωργικές υποδομές (γεωτρήσεις, πηγάδια κλπ).

Το πρόγραμμα είναι ενεργό και η χρηματοδότησή του είναι 80% από την Περιφέρεια και το 20% από τον κάθε ενδιαφερόμενο. Για την περιοχή του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης και τον πρώην Δήμο Τρικολώνων η χρηματοδότηση του 20% γίνεται από το ΕΑΠ.

Η Περιφερειακή αρχή από την πρώτη στιγμή έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των υποδομών που θα βοηθήσουν τον πρωτογενή τομέα, αφού, όπως λέω πολλές φορές, όσοι παράγουν θα μας βγάλουν από την κρίση.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ.Γιώργο και τους συγγενείς του για την όμορφη βραδιά που μας χάρισε και να είναι πάντα καλά για να προσφέρει στην οικονομία του τόπου μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο