Έλενα Κουντουρά: “Ο τουρισμός ενώνει τους ανθρώπους”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταδίκασε σήμερα το πρωί μέσω του ραδιοφώνου του Πρώτο Προγράμματος της ΕΡΤ, η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, την τριπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη. “Προκαλούν τον θάνατο αθώων θυμάτων” τόνισε η Υπουργός.

“Ο Τουρισμός ενώνει τους ανθρώπους! Η επίθεση στη Βαρκελώνη αποτελεί επίθεση στις αξίες μας, τις ελευθερίες μας, το δικαίωμά μας να ταξιδεύουμε…”, ξεκαθάρισε η Ε.Κουντουρά.

Ενώ, θέλησε να βάλει “φρένο” σε σενάρια που ορισμένοι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν να διακινούν μέσα από τα media σήμερα το πρωί. “Όλα αυτά δεν αποτελούν παρά εικασίες και οι εικασίες πλήττουν τον τουρισμό”, απάντησε η Υπουργός Τουρισμού. “Θίγουν θέματα δίxως να γνωρίζουν τις συνέπειες των όσων λένε. Ας μείνουμε σε αυτό που έγινε και ας μην οδηγούμαστε σε εικασίες…”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο