Digital Marketing και Επικοινωνία, στο χώρο της υγείας. Τάσεις, Προτάσεις και….. Αντιστάσεις

Οι επιχειρήσεις στο χώρο της υγείας στηρίζουν βασικές τους εσωτερικές λειτουργίες στο διαδίκτυο και παράλληλα σχεδιάζουν και εφαρμόζουν multi-channel δραστηριότητες με στόχο να προωθήσουν τα μηνύματά τους πιο αποτελεσματικά και στοχευμένα σε επιλεγμένα κοινά-στόχους.

Σκοπός του Προγράμματος «Digital Marketing & Επικοινωνία» είναι να βοηθήσει τους εκπαιδευομένους να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και έννοιες ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά και να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση σχετικά με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή στρατηγικής digital marketing & communications, πάντα στα πλαίσια συμμόρφωσης και δεοντολογίας. Το πρόγραμμα δεν έχει τεχνικό χαρακτήρα και δεν απαιτεί προηγμένες γνώσεις Πληροφορικής, οπότε μπορεί με ευκολία να το παρακολουθήσει κάποιος με βασικές τεχνικές γνώσεις Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας.

Το σεμινάριο εστιάζει επιλέον και στις περιοχές που δεν εμπίπτουν αυστηρά στους Κώδικες Δεοντολογίας και τις εγκυκλίους του ΕΟΦ, δίνοντας πρακτικές συμβουλές και λύσεις σε ζητήματα που ανακύπτουν ως προς τη δημιουργία, την έγκριση και την εφαρμογή συγκεκριμένων ενεργειών και τη γενικότερη αλληλεπίδραση της εταιρείας απέναντι στους Επαγγελματίες Υγείας και άλλους stakeholders υγείας. ………………..

read more

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

Δίκτυο Μονοπατιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η παρουσίαση του Δικτύου Μονοπατιών του Δήμου μας συνεχίζεται...

Συγχαρητήρια του Μπασκετικού Παναργειακού προς την Ποδοσφαιρική Ομάδα

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα! Εμείς, όπως και εσείς, περνάμε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο