Πανελλήνιο τουρνουά τένις το Smash Tripolis Tennis Club

Το Smash Tripolis Tennis Club σε συνεργασία με το ΣΒΑΕ (Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδας) διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιο τουρνουά τένις από τις 31/3 μέχρι τις 9/4.

Στις σύγχρονες και πλήρως αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις μας μπορείτε με ασφάλεια να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού μιας και τα δάπεδα είναι εγκεκριμένα από την ITF (International Tennis Federation) και διαθέτουν 7 στρώσεις λάστιχα για απόσβεση κραδασμών και αποφυγή επιβαρύνσεων στις αρθρώσεις.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τουρνουά μέχρι τη Δευτέρα 27/3 στα τηλέφωνα 2710-241236 και 6944-420404.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Smash (smashtripolis.gr) μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του τουρνουά, τις προσφορές των ξενοδοχείων καθώς και 2 προσφορές για δραστηριότες στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.

unnamed 2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

Δίκτυο Μονοπατιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η παρουσίαση του Δικτύου Μονοπατιών του Δήμου μας συνεχίζεται...

Συγχαρητήρια του Μπασκετικού Παναργειακού προς την Ποδοσφαιρική Ομάδα

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα! Εμείς, όπως και εσείς, περνάμε...

Η επέτειος της μάχης του Ισθμού και των Εξαμιλίων

Τιμούμε την επέτειο της αιματηρής μάχης του Ισθμού και των γύρω περιοχών, στις 26 Απριλίου 1941, μεταξύ των Συμμάχων και των Γερμανών κατακτητών. Τιμούμε την μνήμη των συμπατριωτών μας και των Βρετανών συμμάχων, που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι εναντίον των Γερμανών. Τιμούμε τους κατοίκους της Κορίνθου, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους περιέθαλψαν και φυγάδευσαν
Μετάβαση στο περιεχόμενο