Ανακοίνωση Σ.Φ ΠΑΟΚ: «Επόμενη στάση Τρίπολη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους για τα επερχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα, έκαναν επίσης σαφείς τις προθέσεις τους για οργανωμένη μετακίνηση στην Τρίπολη την επόμενη Κυριακή (4/3) για το ματς με τον Αστέρα.

Τι και αν εδώ και δύο εβδομάδες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έχει απαγορεύσει τις εκτός έδρας οργανωμένες και μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ με υπουργική απόφαση…οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με κοινή ανακοίνωση προανήγγειλαν ότι θα κατέβουν στην Τρίπολη με το έτσι θέλω..

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ??

Πρόσφατο είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου η διοίκηση της ομάδας για ακόμα μια φορά δεν επέβαλε κανένα μέτρο για να προφυλάξει τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων του Αστέρα. Υποχρέωση των διοικούντων και της Αστυνομίας της πόλης να λάβουν από τώρα μέτρα και να μην κινδυνέψουμε και πάλι στο βωμό του χρήματος.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η διοίκηση πρέπει να προστατέψει τους φιλάθλους που πάνε κάθε Κυριακή στο γήπεδο και στηρίζουν την ομάδα ανεξαρτήτου αποτελέσματος και αντιπάλου, με βροχή, κρύο και χιόνι..

Οι φίλαθλοι αυτοί που αγοράζουν διαρκείας από το καλοκαίρι λόγω της ανιδιοτελούς αγάπης τους για τον Αστέρα, χωρίς να ξέρουν τη θέση που θα τερματίσει η ομάδα..τους φιλάθλους που δεν διαλέγουν τα 3-4 ματς με τις «μεγάλες» ομάδες.. Οπότε είναι αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση της διοίκησης να τους σεβαστεί και να τους προφυλάξει.

Από τη στιγμή που δεν είναι δυνατόν να δοθούν εισιτήρια στους Παοκτζήδες για τη θύρα των φιλοξενούμενων, λόγω της ιδιαιτερότητας του ματς και της πορείας πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ (θα έρθουν οι διπλάσιοι), η μόνη λύση είναι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι οι κάτοχοι διαρκείας του ΑΣΤΕΡΑ.

ΥΓ: Εάν το γήπεδο είναι πάλι ξέφραγο αμπέλι, η διοίκηση πρέπει να λογοδοτήσει..

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο