ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΕπίσημη «πρώτη» έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία Παναγιώτης Νίκας...

Επίσημη «πρώτη» έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία Παναγιώτης Νίκας στην Τρίπολη (video – pics)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία και Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας βρέθηκε στην Τρίπολη και μίλησε στην Νομαρχιακή επιτροπή της Ν.Δ Αρκαδίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/dkftP0jGeDE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Την πρώτη του επαφή έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στην Τρίπολη, σε κλειστή, όπως υπογραμμίστηκε, εκδήλωση για τα μέλη του κόμματος στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, παρουσία των βουλευτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και πολλών στελεχών και μελών του κόμματος.

Ο  Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, κ. Κατσίπος, πριν την έναρξη της Νομαρχιακής ζήτησε συγγνώμη από τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή κ. Λυκουρέντζο διότι “λόγω κακής συνεννόησης, δεν μπόρεσε να βρεθεί στην εκδήλωση”.

katsipos node

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κα Παναγιωτοπούλου, αναπληρώτρια γραμματέας της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει μεγάλη σημασία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αμέσως μετά ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κονταδάκης, ζήτησε και αυτός  συγγνώμη για την καθυστέρηση της πρόσκλησης στον κ. Λυκουρέντζο. Είμαστε χαρούμενοι, που ο πρόεδρός μας επέλεξε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ένα πρόσωπο εγγύηση για την επόμενη ημέρα. Η προσφορά του κ Νίκα στον Δήμο Καλαμάτας είναι παράδειγμα για όλους.

nikas node1

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Βλάσης τόνισε μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρα της υποψηφιότητας του κ. Νίκα, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του κόμματος να μην στηρίξει επίσημα Δημάρχους, κάνοντας αναφορά όμως στην υποψηφιότητα του κ. Σμυρνιώτη.  Ο κ. Βλάσης προσέθεσε πως την επομένη των εκλογών θα χυθεί άπλετο φως στα οικονομικά της Περιφέρειας και αν αποδειχθεί κακή διαχείριση δημοσίου χρήματος, όσοι έχουν βάλει την υπογραφή τους θα τιμωρηθούν. Τέλος, όσον αφορά τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της υποψηφιότητας του κ. Τατούλη, ο κ. Βλάσης είπε χαρακτηριστικά: “Γελάει ο κόσμος, όλοι ξέρουν ποιος προσπαθούσε μέχρι πρόσφατα να πάρει την υποστήριξη της ΝΔ”.

nikas tripoli

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους κάνοντας λόγο για την άμεση αντιμετώπιση αναγκών και την ανάπτυξη που είναι ο στόχος της πολιτικής του, πάντοτε με συνεργασία και συνεννόηση.

Στην ομιλία του ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλους τους βουλευτές, όλα τα πολιτικά στελέχη για την προτίμηση στο πρόσωπο του.  Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο