Το Costa Neoromantica υποδέχθηκε ο Δήμος στο λιμένα Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άλλη μια φορά, το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica κατέπλευσε στο λιμένα Καλαμάτας, σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και ώρα 8.30 το πρωί. Το κρουαζιερόπλοιο ήλθε από τη Νάπολη της Ιταλίας, μεταφέροντας 1.566 επιβάτες, εκ των οποίων οι 500 περίπου επέλεξαν εκδρομές (με 10 λεωφορεία) στη Μάνη, την Πύλο, την Αρχαία Μεσσήνη και το Μιστρά.

Οι υπόλοιποι επισκέπτες περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, είτε με τα πόδια, από το μεγάλο πεζοδρόμιο της Φαρών και της Πλάτωνος και μέσω της Αριστομένους στο Κέντρο και το Ιστορικό Κέντρο, είτε με αστικό λεωφορείο, είτε με ταξί.

Οι επιβάτες είναι κατά κύριο λόγο Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Ελβετοί, Ολλανδοί, Κινέζοι, Βέλγοι, Βρετανοί και Αμερικανοί, ενώ τα μέλη του πληρώματος ανέρχονται σε 618, με επικεφαλής Ιταλό πλοίαρχο.
Το σκάφος αναμένεται απόψε στις 20.00 να αποπλεύσει για το λιμάνι του Ναυπλίου και θα ακολουθήσουν επισκέψεις στους λιμένες Βόλου, Πειραιά, Τράπανι στη Σικελία, με κατάληξη το λιμάνι της Μασσαλίας.

neoromantica3

Τους τουρίστες υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας και τους προσέφερε χάρτες, κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλαμάτας και τοπικά προϊόντα, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο