Πελοπόννησος, Greece

Υπεγράφη το έργο ολοκλήρωσης του αρδευτικού δικτύου στην Κώμη από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην υπογραφή του εργολαβικού συμφωνητικού για το έργο «Ολοκλήρωση Δικτύου Άρδευσης στην περιοχή Κώμης», προϋπολογισμού 160.000,00 ευρώ, προχώρησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο των πιστώσεων του ΠΠΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το συμφωνητικό υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, σηματοδοτώντας την έναρξη υλοποίησης ενός έργου ουσιαστικής σημασίας για την αγροτική παραγωγή και την ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων της περιοχής.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώμης, Ιωάννης Ντόκος, ο οποίος την ίδια ημέρα είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ντόκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προώθηση του έργου, υπογραμμίζοντας τη σημασία του για τους κατοίκους και τους παραγωγούς της Κώμης, ενώ παράλληλα τέθηκαν και άλλα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.

Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας, την υποστήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και τη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

VisitPeloponnese | Πρόσκληση συμμετοχής στη f.re.e Munich 2026 από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μόναχο, 18–22 Φεβρουαρίου 2026 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω του Visit Peloponnese, προσκαλεί επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο περίπτερό της, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης f.re.e Munich 2026, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο από 18 έως 22 Φεβρουαρίου 2026. Σχετικά με την έκθεση f.re.e Munich Η f.re.e αποτελεί τη

Συλλήψεις 7 ατόμων για διάφορα αδικήματα στην Πελοπόννησο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της...

Έφτασε η ώρα για τη Μεγάλη Τελετή Έναρξης του 13ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Το Καλαματιανό Καρναβάλι δίνει το επίσημο έναυσμα της φετινής...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ