Πελοπόννησος, Greece

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Σκοπός της συνάντησης ήταν η παράδοση πρόσκλησης προς τον πρώην Πρωθυπουργό, για τον εορτασμό της Πολιούχου της Καλαμάτας, Παναγίας Υπαπαντής, την 2α Φεβρουαρίου 2026, καθώς και της 10/2026 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ο κ. Κώστας Καραμανλής ανακηρύσσεται σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Καλαμάτας.

Ο πρ. Πρωθυπουργός, ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση και ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις. Κατά την ίδια ημέρα, επίσης, σε ειδική τελετή θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Καλαμάτας.

karamanlis kwstas vasilopoulos thanasis 1 Large 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο κέντρο Logistics στο κέντρο της Πελοποννήσου

ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ - ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 600...

Περιφερειακή Επιτροπή | Έργα 1,2 εκατ. ευρώ για οδική ασφάλεια, αντιπλημμυρική προστασία και αστικές παρεμβάσεις

Σημαντικές αποφάσεις με σαφές αναπτυξιακό και λειτουργικό αποτύπωμα έλαβε η Περιφερειακή Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκαν έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, που αφορούν τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, την αντιπλημμυρική προστασία, αλλά και κρίσιμες παρεμβάσεις σε αστικές και παράκτιες περιοχές της Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΑΑΔΕ: Αυτόματη Εναρμόνιση με τους νέους Ευρωπαϊκούς Κωδικούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) για 1,9 εκατ. ΑΦΜ

Στην αυτόματη επικαιροποίηση και αντιστοίχιση των υφιστάμενων Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ) προχωρά η ΑΑΔΕ για 1,9  εκατομμύρια ΑΦΜ με ενεργές δραστηριότητες, προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης εναρμόνιση με τα νέα ευρωπαϊκά στατιστικά πρότυπα, από 1/3/2026. Η μετάβαση στους νέους κωδικούς δεν απαιτεί καταρχήν καμία ενέργεια από τους φορολογουμένους, καθώς η διαδικασία θα ολοκληρωθεί κεντρικά από

ΔΗΜΟΦΙΛΗ