Άλλα σπόρ

Την Κυριακή 19/01/2020 και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί την ομάδα του Ποσειδώνα Καλαμάτας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών.
Στην μάχη της πρώτης φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων ρίχνονται τρεις αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Η 1η μεγάλη διοργάνωση του 2020 για τον Αρκαδικό όμιλο αντισφαίρισης ‘’Άτλας’’ και το Smash tripolis tennis club είναι γεγονός.
Την νίκη επί του Γ.Σ. Μεσσήνης πήρε η γυναικεία ομάδα του Α.Σ.ΠΕΤ. Τρίπολης στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών.
Τη καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε για το 2020 ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Bridge (Αρκ.Ο.Α.Μ.) τη Κυριακή 12/01 στο “GRAND CHALLET” , στη Τρίπολη. Φυσικά το γεγονός εμπλουτίστηκε και με τη καθιερωμένη Εορταστική Ημερίδα 4ης Βαθμίδας OPEN ενώ παράλληλα έγινε και…
Την Κυριακή 12/01/2020 και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί την ομάδα του Γ.Σ. Μεσσήνης
Το πρωί του Σαββάτου (04/01) ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης.
Στο κατώφλι του 2020 η ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης δεν θα μπορούσε να λείψει από τις πρώτες θέσεις σε ένα ακόμη τουρνουά , όπου συμμετείχε. Η χρονιά για τον όμιλο και τους αθλητές του, κλείνει , όπως…
Το “XMAS Night Run Korinthos” είναι πια θεσμός και μπορούμε πλέον να πούμε πως ο στόχος επετεύχθει.
Έτσι , όπως άνοιξε το 2019, έτσι και έκλεισε για τον Δαβίδ Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Σελίδα 1 από 146

logofootermedia