Άλλα σπόρ

Νέα επιτυχία για το αγωνιστικό τμήμα του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Η αγωνιστική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει τις αγωνιστικές της διακρίσεις καταφέρνοντας να πρωταγωνιστεί και την φετινή χρονιά. Ο λόγος για τους δύο αθλητές στην κατηγορία των 16αριών, την Λαμπροπούλου Σήλια και τον Παπανικολάου Έκτορα.
Τεράστια επιτυχία για τον αθλητή του ομίλου μας Θάνο Κακουρίδη η κατάκτηση της 1ης θέσης σε τουρνουά Πανελληνίου επιπέδου και μάλιστα αυτή τη φορά αγωνιζόμενος «εντός έδρας».
Οι τελευταίοι αγώνες της χρονιάς για την ομάδα έλαβαν τέλος!
Για 3ο συνεχόμενο καλοκαίρι οι δυο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης μας ,με μακρά παράδοση και συνεισφορά ο καθένας στο δικό του στίβο, η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ, συνέχισαν να συνδιοργανώνουν το πρώτο στην Αρκαδία και την Τρίπολη αθλητικό camp,…
Άλλο ένα μεγάλο τουρνουά Πανελληνίου επιπέδου ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Smash με τεράστια επιτυχία.
Συνεχίζει τις μεταγραφές η νεοσύστατη ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ίριδας Άργους.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικοί αγώνες τένις,κατηγορίας Ε2,όπου συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών από όλη την Ελλάδα.
Το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι επιτυχίες μεγαλώνουν για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης..
Συνέχεια μεταγραφών για την Ίριδα Άργους με τη Χιόνη Μαριγιάννα κεντρικο 1,81 μέλος της επιλογής παγκορασίδων της εθνικής και την Κλάδη Εύη κεντρικό 1,82 ύψος, να πλαισιώσουν την ομάδα για την ερχόμενη αγωνιστικη σεζόν!!!
Σελίδα 1 από 132

logofootermedia