ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜπάσκετΈτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του είναι ο Devon Van...

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του είναι ο Devon Van Oostrum

Την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος του Αρκαδικού έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντεβόν Βαν Οστρουμ.

 «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα. Θα είναι μια μεγάλη και ωραία πρόκληση να συμμετάσχω σε ένα πρωτάθλημα με αμιγώς αθλητικές απαιτήσεις», τονίζει αναφορικά με τη νέα σελίδα που ανοίγεται μπροστά του.

Ο λόγος που διάλεξε τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ είναι απλός και τον εξηγεί: «Για μένα τα πράγματα ήταν απλά. Διάλεξα να παίξω σε μια ομάδα, στην οποία θα έχω σημαντικό ρόλο και επειδή όπως ανέφερα και παραπάνω είναι καλό το πρωτάθλημα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και όλα όσα άκουσα μου έκαναν την απόφαση εύκολη»

Για το νέο προπονητή του, σχολίασε: «Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος, φιλικός και από τις πρώτες επαφές μας, μου έδειξε πως με εμπιστεύεται, πράγμα που μου άρεσε πολύ».

Ο ίδιος, μιλώντας για όλα όσα γνωρίζει από την Ελλάδα και το πρωτάθλημά μας, τόνισε: «Ξέρω πολύ καλά πως υπάρχουν δύο μεγάλες δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ομάδες γνωστές στην Ευρώπη και χαίρομαι που θα τις αντιμετωπίσω».

Τέλος, για τους στόχους του, αλλά και την ομάδα: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με της ομάδας. Μέσα από την ομάδα και την συνολική προσπάθεια που θα κάνουμε, θα βελτιωθούμε όλοι μας. Προσωπικά, όπως μέχρι τώρα στην καριέρα μου, έτσι και αυτή τη φορά, θα προσπαθήσω να απολαύσω την κάθε στιγμή».

Μετάβαση στο περιεχόμενο