Χείμαρρος η Πέγκυ Ζήνα για την τραπ: «Να προσέχουν τι λένε, παρασέρνουν έφηβους στο να μη σέβονται τη γυναίκα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή τη συνεργασία με τον Αναστάσιο Ράμμο σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε τόσο για τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού όσο και για τους κινδύνους που κρύβει η τραπ μουσική.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα εξομολογήθηκε αρχικά πως «σήμερα, εκ του ασφαλούς, μπορώ να συμβούλευα την 20χρονη τότε Πέγκυ Ζήνα μπορεί να την συμβούλευα να μην ακούει κανέναν και να κάνει αυτό που της επιβάλλει η καρδιά και το ένστικτο της. Όμως ένα παιδί που ξεκινάει στα 20, όταν έχει παιδεία, δεν μπορεί να μην ακούσει ανθρώπους που είναι πιο έμπειροι στον χώρο. Ακόμα κι αν κάνουν λάθος. Πρώτα πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου και ύστερα να επιβάλλεις τη δική σου γνώμη. Οπότε μάλλον θα προτιμήσω που ήμουν ένα καλό παιδί και… δεν θα μου έλεγα τίποτα! Θα έλεγα: προχώρα και, άμα πέσεις, βρες τον τρόπο να ξανασηκωθείς».

«Από τον Δημήτρη Μητροπάνο πήρα τα περισσότερα πράγματα από τις συνεργασίες μου. Είναι αυτός που μου άλλαξε κοσμοθεωρία. Στη σκέψη μου, στον τρόπο που τραγουδάω, στο να καταπίνω τον στίχο για να μπορέσω να τον ερμηνεύσω και να έχω στόχο πάντα να δίνω εγώ αξία στον χώρο που τραγουδάω. Αυτό έχουν πετύχει οι μεγάλοι καλλιτέχνες».

«Σαν μητέρα αγχώνομαι πάρα πολύ με την αύξηση της εγκληματικότητας στους νέους και πιστεύω ότι ένας λόγος που γεννά αυτή τη βία είναι κάποια πολύ επιθετικά τραγούδια, που είναι πάρα πολύ της μόδας στην εποχή μας. Υπάρχει τρόπος να περιοριστούν αυτά όταν παντρευτούν αυτά τα παιδιά και κάνουν οικογένειες, να περάσει αυτή η παρατεταμένη εφηβεία που έχουν οι τράπερς. Να προσέχουν λίγο τι λένε γιατί προς το παρόν το μόνο που τους νοιάζει είναι να είναι στο πνεύμα της εποχής, να είναι της μόδας και τα ίδια, επειδή τα περισσότερα είναι καλά παιδιά, δεν καταλαβαίνουν πόσο μπορούν να παρασύρουν κάποιους έφηβους στο να μη σέβονται το σώμα ενός κοριτσιού, την γυναίκα και το ότι από τις ουσίες πρέπει να είμαστε μακριά» συμπλήρωσε, επίσης, η Πέγκυ Ζήνα στη νέα της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαμπαδηδρομίες Δημητσάνας 2026

Η Δημητσάνα «φλέγεται» ξανά – Αναβιώνουν οι ιστορικές Λαμπαδηδρομίες την παραμονή της 25ης Μαρτίου Ο Πολιτιστικός Αγροτουριστικός Σύλλογος Γυναικών Δημητσάνας και ο Σύλλογος Νέων Δημητσάνας «Κρυφοί Σχολειώτες», συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών, προσκαλούν κατοίκους και επισκέπτες στις Λαμπαδηδρομίες Δημητσάνας, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 Μαρτίου 2026, στις 8:00 μ.μ. Το έθιμο, που ξεκίνησε από τους μαθητές της Δημητσάνας τη δεκαετία του 1930 και αναβιώνει με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν των εορτασμών για την Εθνική Παλιγγενεσία στην Αρκαδία. Με το χτύπημα της καμπάνας, εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, θα διασχίσουν τα καλντερίμια του οικισμού κρατώντας αυτοσχέδιες δάδες. Η πομπή, υπό τους ήχους κολοκοτρωνέικων τραγουδιών και δημητσανίτικης μπαρούτης, θα δημιουργήσει ένα πύρινο ποτάμι που συμβολίζει την «ανάσταση» του Γένους και τη διάδοση του χαρμόσυνου μηνύματος της Επανάστασης. Η φετινή αναβίωση διοργανώνεται από τον Αγροτουριστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δημητσάνας και τον Σύλλογο Νέων Δημητσάνας «Κρυφοί Σχολειώτες» σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και την Παγγορτυνιακή Ένωση, τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας, καθώς και την υποστήριξη του Διασυνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου Δημητσάνας, του TheMart και των επαγγελματιών και ιδιωτών της Δημητσάνας. Στην «μπαρουταποθήκη» του Αγώνα, η ιστορία δεν αφηγείται απλώς. Ανάβει. 📍 Δημητσάνα 🗓 Τρίτη 24 Μαρτίου 🕗 20:00

Εορτή 25ης Μαρτίου- Μπακαλιάρος ή λίνγκ; Κεντρικό κριτήριο η σχέση ποιότητας – τιμής

Όπως κάθε χρόνο, στη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου...

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Η 25η Μαρτίου είναι μια ημέρα που συγκλονίζει την καρδιά και την ψυχή μας, μια ημέρα βαθιάς ιστορικής και πνευματικής σημασίας για το Έθνος μας. Είναι η στιγμή κατά την οποία η Επανάσταση του 1821 συναντά τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, συνθέτοντας έναν διαχρονικό συμβολισμό πίστης, αγώνα και εθνικής ομοψυχίας.Ο λαός μας ενώνεται με την Παναγία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ