Πρόσκληση και πρόγραμμα της 194ης επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Παυλής και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσίας σας τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον επίσημο εορτασμό της 194ης επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Τις εκδηλώσεις θα λαμπρύνει με την υψηλή παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 10:30 στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων από αντιπροσωπείες μαθητών σχολείων της Τρίπολης, προσκόπους και οδηγούς.
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα έχει ως εξής:
10:30 Τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Επίκουρο Καθηγητή Νεώτερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θανάση Χρήστου.
11:15 Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων, κατάθεση στεφάνου από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των νεκρών και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
11:45 Παρέλαση Φιλαρμονικής, μαθητών, χορευτικών συλλόγων, οδηγών, προσκόπων, ενόπλων δυνάμεων και στρατού στην οδό Τάσου Σεχιώτη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Α΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, με αθρόα συμμετοχή...

Διάκριση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Τα παιδιά του 1ου Τμήματος με την δασκάλα τους...

Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διαβούλευση για την ανάπλαση της Πλατείας Κολοκοτρώνη

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -24 ΑΠΡΙΛΙΟΥΗ ανάπλαση της πλατείας Κολοκοτρώνη, αφορά τον ανασχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση του κεντρικού εσωτερικού κεντρικού κυκλοφοριακού κόμβου της, καθώς και σε επεμβάσεις (νέες δαπεδοστρώσεις και φύτευση δενδροστοιχιών) στις τέσσερις πλευρές που βρίσκονται Νότια, Δυτικά, Βόρεια και Ανατολικά της κυρίως πλατείας. Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός Κοινόχρηστου χώρου περισσότερο λειτουργικού, ασφαλούς

Τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας

H εκδήλωση για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 1.00 μ.μ. στην πλατεία Άρεως.
Μετάβαση στο περιεχόμενο