Party Νεολαίας Καστρίου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 έρχεται στο Καστρί Κυνούριας και στο καθιερωμένο Summer party ο DJ του Sfera 102,2 (Athens) Panagiotis DjKambi Kampisioulis.

Ο Παραγωγός του Sfera Mix έρχεται να μιξάρει με τον μοναδικό του τρόπο, τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Ξένες επιτυχίες. Mαζί του επίσης ο DJ cAp (Charis Altimisis) kai o DJ JohnYk!!!
Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα δυνατό βράδυ με πολλές αποκλειστικότητες και φυσικά το μοναδικό Sfera Mix από το πρώτο ραδιόφωνο της Αθήνας!!!

Επίσης θα υπάρχει λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνησή σας!!! (αναχώρηση στις 22:01 απο την πλατεία Κολοκοτρώνη και στις 4:00 απο το Καστρί)

καστρι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο