Θρησκευτικό και παραδοσιακό πανηγύρι 5,6,7 Αυγούστου στούς ΑΡΑΧΑΜΙΤΕΣ

Ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση, διοργανώνει το πανηγύρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και τη Γιορτή του Αραποσιτιού.
5 Αυγούστου

 

Στον ιδιαίτερο, μοναδικό και ειδυλλιακό χώρο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στους Αραχαμίτες, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του συμπατριώτη μας, καλλιτέχνη και δεξιοτέχνη του κλαρίνου, Σωτήρη Κόκκορη.
6 Αυγούστου
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, το γλέντι θα συνεχιστεί υπό τον ίσκιο των πλατανιών και το τρεχούμενο νερό της πηγής.
7 Αυγούστου
Αφού νυχτώσει και ανάψουν οι φωτιές, στο προαύλιο χώρο του Πνευματικού κέντρου Αραχαμιτών, θα ψήσουμε τα καλαμπόκια και θα δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή βραδιά, με πολύ κέφι, αναπολώντας το παρελθόν.
Στο τριήμερο αυτό ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», γνωρίζοντας και βιώνοντας τις συγκυρίες που περνάμε, θα διαθέτει μπύρες και αναψυκτικά παγωμένα, γουρνοπούλα ζεστή, παραδοσιακή γραβιέρα, σε τιμές λογικές.
Σας καλούμε όλους και σας περιμένουμε, για να περάσουμε ώρες ξεγνοιασιάς, με κέφι και χορό. Μας χρειάζεται…!!!!!

 

Εκ του Δ.Σ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο