Πέτρος Τατούλης προς Μεϊμαράκη «Αδιανόητη η προσέγγιση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή και τον Λαφαζάνη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
«Οι εκλογές είναι η μόνη καθαρή πολιτική λύση»
«Οι επικείμενες εθνικές εκλογές πρέπει να δώσουν λύση στο αναμφισβήτητο πολιτικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη χώρα τους τελευταίους μήνες. 

Υποστηρίζω με συνέπεια, όλα τα χρόνια της πολιτικής μου συμμετοχής, ότι τα πολιτικά προβλήματα απαιτούν δημοκρατικές αποφάσεις. Όλα αυτά τα χρόνια του «μνημονιακού παραλογισμού» τονίζω συνεχώς την άποψη ότι η χώρα χρειάζεται πρώτα και πάνω απ’ όλα επιστροφή στην πολιτική με συγκεκριμένο και ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχέδιο.
Στις κρίσιμες αυτές στιγμές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας οφείλει τώρα κιόλας να αντιληφθεί ότι οι εκλογές αυτές είναι μονόδρομος για την πατρίδα και ασφαλώς σε καμιά περίπτωση να μη διανοηθεί να εισακούσει φωνές διαφόρων αποτυχημένων επικοινωνιστών πολιτικών, που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο συζητήσεων και συναντήσεων ή προσεγγίσεων με τις ηγεσίες της Χρυσής Αυγής ή του νεότευκτου κόμματος του κ. Λαφαζάνη.
Αυτή η δύσκολη και κρίσιμη προεκλογική περίοδος χρειάζεται τη διατύπωση καθαρού πατριωτικού εθνικού λόγου και καθαρών απόψεων. Ο τόπος έχει ανάγκη από λύσεις και ηγεσίες που θα στηρίζονται από ισχυρές κοινωνικές πλειοψηφίες και όχι από θυμωμένους ψηφοφόρους που άγονται από τα κελεύσματα του ανέξοδου λαϊκισμού των μαγικών λύσεων. Η Νέα Ευρωπαϊκή Ελλάδα έχει ανάγκη από το πολιτικό όραμα των Ελλήνων απανταχού της γης.»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο