ΑρχικήΠανεπιστήμιο ΠελοποννήσουΤα επιμελητήρια ενώνουν τις δυνάμεις τους στην έκθεση "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO" (video)

Τα επιμελητήρια ενώνουν τις δυνάμεις τους στην έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” (video)

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των ΜΜΕ το Επιμελητήριο Αρκαδίας και σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αργολίδος, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Tύπου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/xBMC62OPm_Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Κατά τη διάρκειά της έγινε η επίσημη παρουσίαση της Έκθεσης “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” που θα πραγματοποιηθεί από 9-13 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που γίνεται πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης και πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου. Στη συνέντευξη έδωσαν το παρών οι πρόεδροι όλων των επιμελητηρίων οι οποίοι όπως τόνισαν θα στηρίξουν με κάθε τρόπο τη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά η έκθεση ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ μετονομάζεται σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO και αποκτά ένα πιο ευρύ χαρακτήρα, με τη συμμετοχή όλων των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο