Ένα νέο «κρυφό» χαρακτηριστικό ήρθε στο Instagram

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Instagram αρέσκεται να δοκιμάζει στα «κρυφά» νέα χαρακτηριστικά σε μερικούς από τους χρήστες του ώστε να μετρήσει την αποδοχή τους πριν αποφασίσει να τα λανσάρει επίσημα.

Για του λόγου το αληθές εδώ και λίγες μέρες η καρτέλα προσθήκης σχολίων εμφανίζεται αυτόματα κάτω από κάθε δημοσίευση, μόνο όμως, αν παραμείνει κάποιος περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα σε ένα post.

Για να μπορέσετε να βρείτε το νέο χαρακτηριστικό θα πρέπει να έχετε ενημερώσει την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοσή της.

Αφού κάνετε αυτό, επισκεφθείτε τη ροή του Instagram και επιλέξετε να μείνετε σε μια ανάρτηση. Περιμένετε για πέντε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα δείτε αυτόματα στην ροή να εμφανίζεται η ετικέτα «Προσθέστε ένα σχόλιο …» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Mashable, το Instagram επιβεβαίωσε ότι εγκατέστησε το εργαλείο χωρίς να το δημοσιοποιήσει τις τελευταίες εβδομάδες, υπογραμμίζοντας ότι δεν συνηθίζει να ανακοινώνει τις μικρές νέες λειτουργιών που προσθέτει.

Αν και η νέα δυνατότητα είναι πράγματι μικρή, είναι σίγουρο ότι η εφαρμογή προσπαθεί να εκτιμήσει αν οι χρήστες θα ανταποκριθούν για να το ενισχύσει.

Παρότι μάλιστα πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι ποτέ δεν είχαν την επιθυμία να σχολιάσουν κάτω από ένα Post μετά από μια εβδομάδα που γνώριζαν την λειτουργία του ήδη αισθάνθηκαν την ανάγκη να εμπλακούν περισσότερο, γεγονός που αποδεικνύει πως το χαρακτηριστικό μάλλον θα αποδειχτεί επιτυχημένο.

insider.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο