ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΚόσμοςΗ Apple παραδέχτηκε ότι επιβραδύνει τα παλιά iPhone

Η Apple παραδέχτηκε ότι επιβραδύνει τα παλιά iPhone

Στην παραδοχή του μεγαλύτερου «παραπόνου» των χρηστών της προχώρησε πρόσφατα η Apple, δηλώνοντας ότι επιβραδύνει σκόπιμα τις παλιές εκδόσεις των iPhone χωρίς να ειδοποιεί τους χρήστες τους.

Με τα πρόσφατα λεγόμενά της πολλοί αναφέρουν πως η εταιρεία επιτέλους επιβεβαίωσε την μεγαλύτερη θεωρία συνομωσίας στον τομέα των έξυπνων κινητών τηλεφώνων η οποία έχει απασχολήσει το ευρύ κοινό τα τελευταία χρόνια.

στόσο όπως ισχυρίζεται η εταιρεία αυτό δεν γίνεται για να αναγκαστούν οι πελάτες να αναβαθμίσουν το μοντέλα όπως είναι η συνέχεια της θεωρίας συνομωσίας.

Αντιθέτως, όπως υπογραμμίζει υποβαθμίζει την απόδοση του iPhone ως προληπτικό μέτρο, αφού η μπαταρία τους με τα χρόνια φθείρεται κι αν δεν τα υποβαθμίζει θα σταματήσουν γρηγορότερα να λειτουργούν, θα κλείνουν απροσδόκητα και θα καταστρέφονται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

«Πέρυσι κυκλοφορήσαμε ένα νέο χαρακτηριστικό για τα iPhone 6, iPhone 6 και iPhone SE ώστε να εξομαλύνουμε τις απροσδόκητες επανεκκινήσεις ή διακοπές λειτουργίας του τηλεφώνου» ανέφερε η Apple στο Reuters. «Πλέον έχουμε ενεργοποιήσει την εν λόγω δυνατότητα και στο iPhone 7 με το iOS 11.2 και θα προσθέσουμε και την συγκεκριμένη υποστήριξη και σε άλλα προϊόντα στο μέλλον».

Όπως μάλιστα υπογραμμίζουν όλο αυτό προκαλείται από την μπαταρία του τηλεφώνου κι όχι από τον επεξεργαστή του. 

insider.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο