Επιμορφωτικό πρόγραμμα στις Βρυξέλλες για δημοσίους υπαλλήλους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο του θεσμού European Reciprocal Trainings (ERT), ο φορέας επιμόρφωσης των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, European School of Administration (EuSA), διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα στις Βρυξέλλες με γλώσσα εργασίας την αγγλική.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο όπου στεγάζεται ο ανωτέρω φορέας καθώς και σε άλλα σημεία, από 6 έως 8 Ιουλίου 2016.
Σκοπός του προγράμματος είναι να μεταφέρει στους συμμετέχοντες τη μεγάλη εικόνα γύρω από την Ε.Ε., καθώς και να τους προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσουν πέρα από τα στενά όρια της τάξης με επίσκεψη στα σημεία όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο απευθύνεται σε προσωπικό που δεν εξειδικεύεται σε ζητήματα Ε.Ε. .

Μεταξύ άλλων θα παρατεθεί δείπνο συζήτησης ώστε να υπάρξει ανταλλαγή ιδεών και απόψεων γύρω από τις προκλήσεις της Ε.Ε.. Θα πραγματοποιηθεί επίσης (προαιρετικά) επίσκεψη στο Κέντρο Διαδραστικής Επίσκεψης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Parlamentarium).
Δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά, τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής θα πρέπει καλυφθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά βιογραφικό σημείωμα έως τις 30 Απριλίου το αργότερο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
rosa-maria.galan-saucedo@ec.europa.eu (Rosa Galán Saucedo)
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι 30 θέσεις, οι οποίες θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας κι έτσι ώστε να υπάρξει κατά το δυνατόν καλύτερη εξισορρόπηση της αναλογίας μεταξύ των κρατών/μελών της Ε.Ε..

Τέλος, σημειώνεται, ότι η εν λόγω ανακοίνωση δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Διοικητική Μεταρρύθμιση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: www.minadmin.gov.gr στην ενότητα: Προκηρύξεις/Προσωπικό/Εκπαίδευση (http://www.minadmin.gov.gr/?cat=51)

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των Υπουργείων, των Γενικών και Ειδικών Γραμματειών και των Ανεξάρτητων Αρχών παρακαλούνται να διαβιβάσουν, ηλεκτρονικά, την παρούσα εγκύκλιο σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς.

Επίσης, παρακαλούνται οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις να διαβιβάσουν, ηλεκτρονικά, την παρούσα σε όλους τους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά τους.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο