Συνελήφθη συνεργάτης πρώην Υπουργού από το ΥΠΕΣ για χρηματισμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποσπασμένη υπάλληλος στο γραφείο του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Λεονταρίδη και συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΚΕ συνελήφθη για χρηματισμό.

Όπως αναφέρει ο Ελευθερος Τύπος μία αλλοδαπή με καταγωγή από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης είχε συναντήσει τη συλληφθείσα υπάλληλο ώστε να εκδώσει άδεια παραμονής στη χώρα μας. Η υπάλληλος, όπως υποστήριξε η αλοδαπή, ζήτησε το ποσό των 5.000 ευρώ λέγοντάς της ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσει την άδεια διαμονής της. Η αλλοδαπή κατήγγείλε το γεγονός στις Εσωτερικές Υποθέσεις οι οποίες την περασμένη Πέμπτη εφοδίασαν την αλλοδαπή με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και κατάφεραν να συλληφθεί η υπάλληλος με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα  στο χέρι, ενώ οι αστυνομικοί αφαίρεσαν από το γραφείο της και πλήθος φακέλων με εκκρεμότητες για την έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο