Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Σ.Δ.Ι.Τ. απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Δευτέρα 13/07/2020 πραγματοποιήθηκε συνέντευξη συλλόγων, φορέων , σωματείων και παρατάξεων, στην Τρίπολη, με αφορμή τις εξελίξεις με το έγγραφο της Ε.Ε. για το ΣΔΙΤ Πελ/σου που αφορά τα απορρίμματα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/5CF06dGHGuc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Όλοι οι ομιλητές, στάθηκαν για ακόμα μία φορά απέναντι στο ΣΔΙΤ της Πελοποννήσου και υπενθύμισαν τις θέσεις τους, για όλα τα ζητήματα της συγκεκριμένης σύμβασης.

Μέσω δικηγόρου πραγματοποιήθηκε ερμηνεία των όσων αναφέρει το έγγραφο της Κομισιόν για το ΣΔΙΤ, ενώ υπήρξε αναφορά και στις νομικές ενέργειες που έχουν γίνει, όλο αυτό το διάστημα, ώστε να μην προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ολιγόλεπτες τοποθετήσεις έγιναν και από εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων, σωματείων και παρατάξεων που όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκαν, μαχητικά απέναντι στο ΣΔΙΤ της Περιφέρειας και ήταν ριζικά αντίθετοι με το συγκεκριμένο έργο.

Οι ομιλητές,κατήγγειλαν όλες τις μέχρι τώρα ενέργειες, που οδηγούν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης Σ.Δ.Ι.Τ. και πρότειναν ως λύση, την αποκεντρωμένη διαχείριση, τις διαδημοτικές συνεργασίες, τη διαλογή στη πηγή, την ανακύκλωση και τον δημόσιο φορέα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Όπως φάνηκε απ’ την συγκέντρωση της Τρίπολης, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να περιμένουμε, συνέχιση των νομικών και λοιπών ενεργειών, απ’ την πλευρά των συγκεκριμένων συλλόγων, όσον αφορά το συγκεκριμένο έργο της Σ.Δ.Ι.Τ. Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο