«Εσωτερικός Έλεγχος και Διαχείριση Κινδύνων»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εκδήλωση με θέμα «Εσωτερικός Έλεγχος και Διαχείριση Κινδύνων» που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Περιφερειακό Τμήμα Ν/Α Πελοποννήσου) συμμετείχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Θανάσης Βασιλόπουλους, αιρετοί και στελέχη του Δήμου, σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024.

Η εκδήλωση στην οποία μίλησαν διακεκριμένοι επαγγελματίες με εκτενή εμπειρία στον τομέα του εσωτερικού ελέγχου και της διαχείρισης κινδύνων, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και είχε την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας.

4a4ddcc5 884f 4f46 8c5e 590a205a7e43

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, σε σύντομη τοποθέτησή -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι μέσα από τη διαδικασία του εσωτερικού ελέγχου και τη διαχείριση κινδύνων, επιτυγχάνεται για τους φορείς και τους οργανισμούς, ενίσχυση της διαφάνειας, αύξηση της αξιοπιστία τους, ενώ κατά τη λήψη αποφάσεων ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι που τυχόν υπάρχουν, με τον κ. Βασιλόπουλο να υπογραμμίζει ότι πρόκειται για εργαλεία που καθίστανται αναγκαία σε κάθε διοίκηση, είτε μιλάμε για Δήμους, είτε για νομικά πρόσωπα, είτε για δημόσιους φορείς.

39b9667a 9246 4a08 88fe cbf1368fca3f 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ν. Φαρμάκης: «Διεκδικούμε, με πράξεις και όχι με λόγια, νέα Πανεπιστημιακά Τμήματα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα»

Ν. Φαρμάκης: «Διεκδικούμε, με πράξεις και όχι με λόγια, νέα Πανεπιστημιακά Τμήματα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα»

Μάκαρης-Φαράντος:Τιμώντας την ιστορία της Δραμπάλας, παλεύουμε για το μέλλον της Μεγαλόπολης: Δεν θα αφήσουμε τον τόπο μας να ερημώσει

Μάκαρης-Φαράντος:Τιμώντας την ιστορία της Δραμπάλας, παλεύουμε για το μέλλον της Μεγαλόπολης: Δεν θα αφήσουμε τον τόπο μας να ερημώσει.

Π. Χρηστίδης: Φαρισαϊσμός οι δηλώσεις του πρωθυπουργού περί ασυμβίβαστου

Π. Χρηστίδης: Φαρισαϊσμός οι δηλώσεις του πρωθυπουργού περί ασυμβίβαστου «Θεωρώ ότι ο κ. Μητσοτάκης σήμερα ήταν εντελώς υποκριτικός στον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του κράτους, της κυβέρνησης και της Βουλής», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης

Πασχαλινές Ευχές Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου εύχεται σε όλους μια καλή Ανάσταση και υγεία. Το μήνυμα τους αναδεικνύει τη σημασία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς στην κοινωνία μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ