Δήμος Μονεμβασιάς: 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ερασιτεν. Θεάτρου

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας, διευρύνοντας τον ρόλο του και επιθυμώντας να ενισχύσει πολύπλευρα τη θεατρική δημιουργία στη χώρα μας με την ανάδειξη νέων θεατρικών συγγραφέων, προκηρύσσει τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοεμφανιζόμενου Θεατρικού Συγγραφέα υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου.

Τα έργα που θα κατατεθούν πρέπει να είναι πρωτότυπα και θα αξιολογηθούν από Κριτική Επιτροπή που θα απονείμει Α΄, Β΄ και Γ΄ βραβείο. Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας θα αναλάβει το κόστος έκδοσης του έργου που θα αποσπάσει το Α΄ βραβείο, ενώ θα προσφέρει φιλοξενία κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ στους δημιουργούς των έργων που θα κερδίσουν το Α΄, Β΄ και Γ΄ βραβείο. Κατάθεση συμμετοχών μέχρι και την Κυριακή 30 Απριλίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν για τους όρους του διαγωνισμού και περισσότερες πληροφορίες στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

https://www.nomikomonemvasias.gr/diagonismos-theatrikou-syggrafea-2023/

https://www.facebook.com/panellinio.festival.erasitexnikou.theatrou (facebook)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο