Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, όπως παλιών επίπλων, στρωμάτων, κλαδιών, ή συσκευών, η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπηρεσία στα τηλ. 2731023241και 2731089300, όπου οι ενδιαφερόμενοι δημότες θα ενημερώνουν για αντικείμενα που θέλουν να απορρίψουν, παρέχοντας τα στοιχεία τους, δηλαδή το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνση κατοικίας, το τηλέφωνό τους και το είδος/αντικείμενο-α που θέλουν να απορρίψουν.
  2. Η Υπηρεσία Καθαριότητας προχωρά στον σχετικό προγραμματισμό και επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους ενδιαφερόμενους για να τους ενημερώσει για το ΠΟΥκαι ΠΟΤΕ θα βγάλουν τα ογκώδη αντικείμενα που θέλουν να απορρίψουν.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ βγάζουμε τα αντικείμενα που θέλουμε να πετάξουμε.

ΠΡΩΤΑ επικοινωνούμε με την Υπηρεσία Καθαριότητας και ακολουθούμε τις οδηγίες της.

 

Καθαρή πόλη σημαίνει Πολιτισμός. Κρατούμε την πόλη μας καθαρή. Ενημερώνουμε την Υπηρεσία Καθαριότητας. Σεβόμαστε τους συμπολίτες μας και τον εαυτό μας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (26/6/2024)

Την Τετάρτη (26/6/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (26/6/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 26η Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

«Αετοί Γορτυνίας»: Επιτυχημένη εκδήλωση για την δωρεά μυελού των οστών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αετοί Γορτυνίας» η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προαγωγή της δωρεάς μυελού των οστών, στο πλαίσιο του 10ου Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών, το Σάββατο 22 Ιουνίου, στο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ». Η σημαντική πρωτοβουλία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία. Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο