Εκπαιδευτικά προγράμματα BLS και Stop the Bleed πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Γ.Ν. Λακωνίας, σε συνεργασία με την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία και στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της Ν.Μ. Σπάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Γ.Ν. Λακωνίας, σε συνεργασία με την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία και στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της Ν.Μ. Σπάρτης, το Γραφείο Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου διοργάνωσε με επιτυχία τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα Basic Life Support (BLS) και Stop the Bleed, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026, σε συνεργασία με την ATLS Hellas.

Καθοριστική υπήρξε η συμβολή του Επιστημονικά Υπεύθυνου του ΤΕΠ, κ. Σπύρου Αρναούτου ιατρού Χειρουργού, ο οποίος μεσολάβησε για την ανάπτυξη της συνεργασίας με την ATLS Hellas και συνέβαλε ουσιαστικά στην υλοποίηση της εκπαιδευτικής δράσης.

Η εκπαίδευση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου και συμμετείχαν συνολικά 70 μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Η μεγάλη συμμετοχή του προσωπικού επιβεβαιώνει τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης και της διαρκούς επαγγελματικής ανάπτυξης, που αποτελούν βασική προτεραιότητα της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του Γραφείου Εκπαίδευσης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και την ενίσχυση της ασφάλειας των ασθενών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:25:47

Νέες δεξιότητες, νέες ευκαιρίες απασχόλησης: Η συνεργασία του Κέντρου Δεξιοτήτων Μεγαλόπολης με τη DEMO A.E.

Πώς συνδέονται η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η ασφάλεια στην εργασία και οι νέες ευκαιρίες απασχόλησης; Στη συνέντευξη αυτή παρουσιάζεται η συνεργασία της DEMO Α.Ε. με τo Κέντρo Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Απασχόλησης Μεγαλόπολης, μια πρωτοβουλία που φέρνει πιο κοντά την εκπαίδευση, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Με μεγάλη συμμετοχή η ενημερωτική εκδήλωση για την Καρδιά και τον Εγκέφαλο στους Σουστιάνους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη συμμετοχή η ενημερωτική εκδήλωση για την Καρδιά και τον Εγκέφαλο στους Σουστιάνους Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή διεξήχθη, την Πέμπτη 9 Ιουλίου στους Σουστιάνους, η ενημερωτική εκδήλωση «Φροντίζοντας την Καρδιά και τον Εγκέφαλο», που διοργάνωσαν το Κέντρο Κοινότητας

Ανοίγουν για τα παιδιά οι προαύλιοι χώροι δυο Σχολικών μονάδων του Δήμου Τρίπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, μετά από εισήγηση του Δημάρχου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ