Συνελήφθησαν 10 άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στη Λακωνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθησαν, χθες (19.11.2025) το βράδυ, στην Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης, -8- ημεδαποί, ηλικίας από 49 έως 74 ετών, καθώς και -2- ημεδαπές ηλικίας 30 και 43 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα τυχερά παίγνια η οποία περιλαμβάνει ακόμα -1- 34χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, χθες (19.11.2025) το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (Ο.Π.ΔΙ.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διαπιστώθηκε η διεξαγωγή τυχερού παιχνιδιού. 

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι 30χρονη ημεδαπή ως προσωρινά υπεύθυνη, είχε επιτρέψει τη διεξαγωγή τυχερού παιχνιδιού, ενώ ο 74χρονος το είχε διοργανώσει. 

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -2- ζεύγη ζάρια και το χρηματικό ποσό των -16.015- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εύσημα από την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της ΕΕ R. Minzatu για την Εθνική Κοινωνική Συμφωνία: Συγχαρητήρια για την ιστορική μεταρρύθμιση στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Επίσκεψη στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκης Κεραμέως, πραγματοποίησε την Πέμπτη 12 Μαρτίου η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα Κοινωνικά Δικαιώματα και τις Δεξιότητες, τις Ποιοτικές Θέσεις Εργασίας και την Ετοιμότητα Roxana Minzatu. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ψήφιση τις ιστορικής Εθνικής Κοινωνικής Συμφωνίας από την Ολομέλεια

Κώστας Τζιούμης: Αναβαθμίζουμε το κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2026, στο νέο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης υπέγραψε τη σύμβαση με τον εκπρόσωπο του ανάδοχου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Ασφαλτόστρωση Οδών Κοιμητηρίου Αγ. Τριάδας Δ.Ε. Τρίπολης» κύριο Βαγγέλη Μπουλουγούρη. Ο προϋπολογισμός της μελέτης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 72.912,01 ευρώ, ενώ η ολοκλήρωση των

LIVE | 7o Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός – “ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ” 12/03/2026

Η “ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” πραγματοποιεί μια πολυήμερη “μαμούθ” εκδήλωση, από...

«Μεσόγειος: Πολιορκημένη Θάλασσα» | Ειδική προβολή στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22/3), το Πολιτιστικό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ