Συνδιοργανωτής η Περιφέρεια στην διεθνή εκδήλωση “Φεστιβάλ Malvasia”, στον Δήμο Μονεμβασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργανωτής στο 1ο “Φεστιβάλ Malvasia” του Δήμου Μονεμβασίας, το τριήμερο 9 με 11 Ιουνίου, θα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασίας Σταύρο Χριστάκο.

“Είναι μια διεθνής εκδήλωση με συμμετοχές από Γαλλία και Ισπανία, χώρες όπου επίσης παράγεται το συγκεκριμένο είδος κρασιού” συνέχισε ο περιφερειάρχης, βεβαιώνοντας ότι “θα υπάρξει σημαντική στήριξη από την Περιφέρεια, η οποία θα είναι συνδιοργανωτής”.

 

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Στη σημερινή συνάντηση, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας συζήτησε με τον αντιδήμαρχο σχετικά με τα έργα που υλοποιούνται στην Μονεμβασιά και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, όπως η μαρίνα η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι σήμερα ξεκίνησε το προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργο βελτίωσης του οδικού δικτύου από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια προς Αγιο Νικόλαο Μονεμβασίας, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες για την συντήρηση και βελτίωση της οδού Μονεμβασιά – Αγιος Φωκάς, έργο προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ που υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Δήμο Μονεμβασίας.

Τέλος, απόψε προγραμματιζόταν η δοκιμαστική αφή του φωτισμού στον βράχο της Μονεμβασίας, ενός έργου η υλοποίηση του οποίου προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024  https://www.youtube.com/live/pkn-lFx8L9g

Πήρε 10 με τόνο!!! το 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών του Α.Π.Σ. «Αετοί Γορτυνίας» με 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα!!!

220 αθλητές σωματείων από όλη την Ελλάδα καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες θεατές στο 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του Δήμου Γορτυνίας, στο ανακαινισμένο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», το Σάββατο 22 Ιουνίου.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας

23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Σας περιμένουμε στο Αρχαίο λιμάνι Κεχρεών να τρέξετε ή να περπατήσετε την διαδρομή που έκανε ο Απόστολος Παύλος μέχρι την Αρχαία Κόρινθο. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων. Αιτήσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο. https://runningnews.gr/mitem.php?id=60968 The post 23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 appeared first on .

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 22/06/2024 Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο