Η ΠΟΕΕ συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Κορινθίας για τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα: ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ MARKETING

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΠΟΕΕ συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Κορινθίας και όλους τους εμποροεπαγγελματικούς φορείς της Κορινθίας, για τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα:

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ MARKETING

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στις 6:00 μμ. Εισηγητές θα είναι ο κύριος Χρήστος Βασιλόπουλος, ειδικός στο Digital Marketing & Business Growth, Υπεύθυνος Στρατηγικής Groowise & ChannelDoubler, συνεργάτης του Athens International College σε θέματα Digital Marketing και Τεχνητής Νοημοσύνης.  και η Dr. Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Δικηγόρος, Πρόεδρος Rythmisis, Διδάκτωρ Δικαίου Πληροφόρησης.

Η ΠΟΕΕ καλεί όλους τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες της Κορινθίας να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο, για να ενημερωθούν για τα σύγχρονα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους και να αντιληφθούν την πορεία της εξέλιξης στο εμπόριο. Μιας εξέλιξης που ή θα την ακολουθήσουν ή θα μείνουν πίσω, με κίνδυνο να χάσουν το συγκριτικό τους πλεονέκτημα και τελικά την ίδια τους την επιχείρηση.

Η ΠΟΕΕ σταθερά δημιουργεί ευκαιρίες μέσα από δικές της πρωτοβουλίες ή με συνεργασίες με υπεύθυνους φορείς, για να προσδίδει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που προσφέρει προς τα μέλη της και τελικά προς τους εμπόρους και επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Κορινθίας για τη διεξαγωγή σεμιναρίου, η τεχνητή νοημοσύνη και το marketing είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που αφορά είτε στους πολίτες είτε στου επιχειρηματίες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 δημόσια διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου στην Αλαγονία. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/55904/2019/19-05-2023 Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 3475, τεύχος Β’,στις 24-05-2023 και αφορούσε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ Η ΠΛΗΣΙΟΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ θέσπισε την υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων, που

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών

Εκκίνησαν σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών, με τον αποκλεισμό του πρώτου τμήματος της οδού από Ξενοφώντος μέχρι Δημοσθένους. Το έργο θα εκτελεστεί τμηματικά, ώστε να υπάρξει το δυνατόν λιγότερη όχληση. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες ανάπλασης στο σύνολο της Ψαρών θα διαρκέσουν περί τους 4 μήνες, και θα

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο