Διάρρηξη – ληστεία σε σπίτι στο χωριό Θεισόα του Δήμου Ανδριτσαινας – Κρεστένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ανάρτηση που έγινε στα social media ενημερώνουν:

Πριν λίγες μέρες έγινε άλλη μια διάρρηξη – ληστεία σε σπίτι του χωριού μας. Ήταν η συνέχεια των αρκετών διαρρήξεων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Οι κλέφτες διάλεξαν να μπουν, να μπουκάρουν, στο σπίτι την στιγμή που δεν ήταν κανείς μέσα. Και μάλιστα οι ένοικοι του σπιτιού ήταν εκτός του χωριού μας.

Σημειώνουμε ότι όσες φορές έχουν γίνει διαρρήξεις στο χωριό μας, ποτέ δεν ήταν κανένας μέσα στο σπίτι του. Προφανώς είναι καλά πληροφορημένοι και ξέρουν πότε θα χτυπήσουν. Επίσης γνωρίζουν καλά, ποια σπίτια κατοικούνται και πια όχι. Κυρίως ψάχνουν για χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια κ.λπ.

Δεν γνωρίζουμε φυσικά ποιοι είναι. Μπορεί να είναι κάποιοι ντόπιοι, μπορεί και όχι. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Αστυνομία Ανδρίτσαινας έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό, συλλέγει στοιχεία και κάνει ότι μπορεί για να βρει τους κλεφταράδες και είμαστε σίγουροι ότι θα τους βρει.

Κάνουμε μια έκκληση, μια παράκληση σε όλους τους πατριώτες, να έχουν τον νου τους. Ας δίνουμε παραπάνω προσοχή σε μια ασυνήθιστη κίνηση, σε ένα αυτοκίνητο που δεν το γνωρίζουμε ή σε ένα αυτοκίνητο που είναι παράξενο να βρίσκεται σε κάποιο σημείο, Να προσπαθούμε να μην λέμε, στην ταβέρνα ή από δω και από κει, που πηγαίνουμε, που θα είμαστε κ.λπ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Τρίπολης – Η γιορτή της Μητέρας τιμήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Εκδήλωση για την εορτή της Μητέρας πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο την Κυριακή 12 Μαΐου 2024. Ο Δήμος Τρίπολης εκφράζει θερμές ευχαριστίες: Στην κα Αθηνά Δημοπούλου, καθηγήτρια Ιστορίας του Δικαίου του ΕΚΠΑ, η οποία αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και μας τίμησε με την παρουσία της. Το θέμα που ανέπτυξε ήταν: "Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ

Κώστας Τζιούμης: « Προωθούμε κάθε συνεργασία που προάγει πολιτισμό και συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας»

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης, πραγματοποιήθηκε, σήμερα 14 Μαΐου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίου Τζιούμη και του Πρόεδρου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών κ. Καραμεσίτη Κωνσταντίνο, Αντιπτεράρχου ε.α., στο Δημαρχείο Τρίπολης. Προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης, με κύριο θέμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, τον εκσυγχρονισμό του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο