Πετρόπουλος και Λεβέντης βρέθηκαν στην Τρίπολη – Ο λόγος της επίσκεψης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο της τελετής για την τιμητική βράβευση του επιχειρηματία κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, βρέθηκαν στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ» ο Υφυπουργός Εργασίας αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιος Πετρόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/GQAIr86OLmA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

«Τέτοιου είδος γεγονότα όπως η έκθεση που ενώνει όλη την Πελοπόννησο πρέπει να υποστηρίζονται. Δίνει έναυσμα μιας τεράστιας ώθησης στην οικονμία και είναι υποχρέωση της πολιτείας να βρίσκεται εδώ και να στηρίζει όποια προσπάθεια ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», δήλωσε ο υφυπουργός κ.Πετρόπουλος.

«Κάποιοι ρίσκαραν και επένδυσαν οταν άλλοι έβγαζαν κρατικά λεφτά και θαλασσοδάνεια. Υπάρχει λοιπόν και η άλλη πλευρα και αξίζει συγχαρητήρια» δήλωσε με τη σειρά του ο κ.Λεβέντης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για βεγγαλικά και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Λακωνία

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα - κατά περίπτωση...

Ναύπλιο: Εγκαίνια του 9ου Mediterranean Yacht Show

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα...
00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο