Σάββατο, 3 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο νοσοκομείο Ναυπλίου εισήχθη χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονία και του συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία και παρακολούθηση.

 Η γενική κατάσταση του Δημάρχου είναι καλή παρά το ότι η απαιτούμενη νοσηλεία του θα έχει διάρκεια πάνω από μια εβδομάδα. Οι θεράποντες ιατροί είναι ιδιαίτερα αυστηροί στις συστάσεις τους για το επισκεπτήριο. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλοι οι ασθενείς που βρίσκονται σε ανάλογη κατάσταση θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι επισκέπτες μπορεί ενδεχομένως να μεταφέρουν και άλλους λοιμογόνους παράγοντες οι οποίοι δρουν ευκολότερα όταν ο οργανισμός είναι εξασθενημένος λόγω της πνευμονίας.
Εξαιτίας του προβλήματος υγείας ακυρώθηκαν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού και οι συναντήσεις για τις επόμενες 15 ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 5 έως τις 9 Μαΐου

Το ποσό των 83.352.253,64 ευρώ θα καταβληθούν σε 93.587...

Συνελήφθησαν 10 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Αιματηρή συμπλοκή στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο 30χρονος με τραύμα από μαχαίρι

Αιματηρή συμπλοκή με έναν άνδρα να μαχαιρώνεται και να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 3 Μαΐου

Σήμερα Σάββατο, 3 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίας Μαύρας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ