Αιτήσεις VOUCHER για το ΚΔΑΠ Ναυπλίου δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τιμητική διάκριση για το ΚΔΑΠ Ναυπλίου για το 2025, καθώς ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις των γονέων για τη μελέτη σχολικών μαθημάτων και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους!!!
 
Αν θέλετε κι εσείς να συμμετέχουν τα παιδιά σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, στο ΚΔΑΠ Ναυπλίου για τη σχολική χρονιά 2025-2026, δεν έχετε παρά να καλέσετε αυτές τις μέρες στο 2752028732 να σας ενημερώσουμε για τις αιτήσεις για VOUCHER μέσω ΕΣΠΑ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 14/08/2025.
 
Λίγα λόγια για το ΚΔΑΠ μας:
 
Η δημιουργική έκφραση, η μάθηση, η μελέτη των σχολικών μαθημάτων, η διασκέδαση και η άθληση αποτελούν τους πυλώνες των εργαστηρίων μας.
 
Στόχος μας είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες εκπαιδευτικού και βιωματικού χαρακτήρα.
Μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων παρέχουμε στα παιδιά ένα περιβάλλον γεμάτο ερεθίσματα.
 
Η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μέσα από την υλοποίηση ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων με την καθοδήγηση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού.
 
Το ΚΔΑΠ Ναυπλίου υλοποιεί τις παρακάτω δράσεις: 
 
Σχολική μελέτη υπό την καθοδήγηση υπεύθυνων και έμπειρων εκπαιδευτικών 
Εργαστήρι Εικαστικών-Χειροτεχνιών 
Παιχνίδια κίνησης και δεξιοτήτων
Χορογραφίες
Εργαστήρι Μουσικής 
Junior Chef 
Επιτραπέζια παιχνίδια 
Ανάγνωση βιβλίων
Θεατρικό παιχνίδι – Κουκλοθέατρο 
Παιδικός κινηματογράφος
Θεματικές δράσεις (περιβάλλον, υγεία, πολιτισμός, κοινωνικές δεξιότητες κλπ)
Γιορτές – Εκδηλώσεις
Εκπαιδευτικές Εκδρομές
 
 
ΚΔΑΠ Ναυπλίου
Δ: Ικονίου 6 (πρώην ΕΟΠΥΥ)
Τ:  2752028732
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρησκευτική εκδήλωση από την Αρκαδική Εκκλησιαστική Χορωδία

Στο κατανυκτικό κλίμα της προετοιμασίας για το Πάσχα, η Αρκαδική Εκκλησιαστική Χορωδία πραγματοποίησε θρησκευτική εκδήλωση την Κυριακή το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, με τίτλο «Ω γλυκύ μου έαρ». Η εκδήλωση άνοιξε με την εμπνευσμένη ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου, με θέμα «Τον νυμφώνα Σου βλέπω», όπου ανέλυσε τη βαθιά θεολογική σημασία των ύμνων της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια η χορωδία, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Γαργαλιώνη, απέδωσε ύμνους σε μια συγκινητική μουσική διαδρομή από τη Βαγιοφόρο έως τα Θεία Πάθη, προσφέροντας στο κοινό μια έντονη πνευματική εμπειρία.

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στην Τρίπολη

Σε πασχαλινούς ρυθμούς μπαίνει η αγορά της Τρίπολης, με...

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Στην Τρίπολη, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπεγράφη η...

“Έφυγε” ο Θεόδωρος Δεδούσης σε ηλικία 79 ετών

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ