Αργολίδα: «Έκανα sexting με 30χρονο – Καταλάθος έστειλα στο 12χρονο» λέει ο Αρχιμανδρίτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με κομμένη ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αγοριού στο Ναύπλιο.

Δράστης αυτή τη φορά φέρεται να είναι πολύ γνωστός Αρχιμανδρίτης της περιοχής, που εκκλησιαστικά ανήκει στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Ο ιερέας, ο οποίος τέθηκε σε αργία, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα. Στην εισαγγελία Ναυπλίου πήγε και ο πατέρας του 12χρονου, μαζί με το ανήλικο αγόρι. Ήταν αυτός πρώτος που ανακάλυψε το ακατάλληλο υλικό με πρωταγωνιστή τον «σάτυρο» αρχιμανδρίτη.

Ο ιερωμένος κατηγορείται πως έστελνε, μέσω messenger, ακατάλληλα βίντεο στον 12χρονο, ο οποίος ήταν και πνευματικό του τεκνό.

Μετά την καταγγελία του πατέρα στις αρχές, ο 40χρονος αρχιμανδρίτης συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή της Ερμιονίδας, στο σπίτι όπου μένει με τους γονείς του.

«Έκανα sexting με 30χρονο – Καταλάθος έστειλα βίντεο στον 12χρονο»

Ο αρχιμανδρίτης έφτασε αμίλητος λίγος μετά τις 15.00 στα δικαστήρια Ναυπλίου. Παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και ζήτησε και πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουλίου.

Ο ιερέας θα ισχυριστεί ότι έκανε sexting με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι​​​​​​​ και… μπερδεύτηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο αρχιμανδρίτης θα ισχυριστεί πως έκανε sexting (ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων) με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι.

Θα ισχυριστεί δηλαδή ότι η αποστολή μηνυμάτων στον ανήλικο έγινε καταλάθος.

Μητέρα 12χρονου: Λέει καθαρά το όνομα του παιδιού μου – Είχε στείλει κι άλλα μηνύματα

Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, έχει διαφορετική άποψη.

«Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους», δήλωσε στο Star η μητέρα του 12χρονου

«Στο βίντεο, που έστειλε στον γιο μου, ακούγεται καθαρά να λέει το όνομα του παιδιού μου. Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους», δήλωσε.

«Έχω ακούσει ότι στέλνει και μηνύματα, παίρνει τηλέφωνο και παιδιά 14 ετών», δήλωσε, εξάλλου, ένας 15χρονος που ζει στην περιοχή.

Ο αρχιμανδρίτης είχε, πάντως, αρκετούς λογαριασμούς σε facebook και Instagram, ενώ συνήθιζε να πηγαίνει για καφέ με παιδιά 14-15 ετών.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 40χρονου ιερέα 

«Το παιδί, μας είπε ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα», λέει ο ηλικιωμένος πατέρας του ιερέα που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος του φέρεται να έστειλε βίντεο με τις αρρωστημένες πράξεις τους στο messenger του ανήλικου αγοριού και ότι κατηγορείται για ασέλγεια.

Όπως μας αναφέρει ο πατέρας του 40χρονου συλληφθέντα, «τον πήρε χθες η αστυνομία. Όταν τον έπαιρναν, αυτό που μας είπε το παιδί μας ήταν ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα. Μου είπε ότι θα βρουν μετά τι έγινε».

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4ο Messinia Forum | Δημήτρης Πτωχός: Πελοπόννησος 12 μήνες τον χρόνο, με ταυτότητα και αξία

«Η Πελοπόννησος αλλάζει. Και αλλάζει με σχέδιο», τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, από το βήμα του 4ου Messinia Forum, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, με κεντρικό θέμα «Μεσσηνία 365 – Πέρα από τα όρια, χτίζοντας δεξιότητες για το μέλλον». Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, στον χαιρετισμό του αλλά και στη συζήτηση που ακολούθησε με τη

Delphi Economic Forum | Δημήτρης Πτωχός: Ψηφιακές υπηρεσίες με επίκεντρο τον πολίτη Το μοντέλο της Πελοποννήσου

Τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στον τομέα της ψηφιοποίησης, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο και για τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συμμετοχή του στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο μπήκε στην δεύτερη δεκαετία της ζωής του, φιλοδοξώντας να εστιάσει το ενδιαφέρον

Παρέμβαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Α. Ευθυμίου, στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφων για την ευημερία στον εργασιακό χώρο ως στρατηγική προτεραιότητα...

Στο πλαίσιο των εργασιών του Delphi Forum, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Ευθυμίου, συμμετείχε σε πάνελ με θέμα «Employee Wellbeing: Building Resilience in the New Economy», το οποίο συντόνισε ο δημοσιογράφος Παύλος Πανταζόπουλος. Κατά την τοποθέτησή της, η Υφυπουργός ανέδειξε τη σημασία της ολιστικής προσέγγισης της ευημερίας στην εργασία, ως βασικής προϋπόθεσης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ