Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, δίπλα στους πρόσφυγες

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό, φάρμακά, παιχνίδια και ότι άλλο χρειάζεται για τους πρόσφυγες που αυτή τη στιγμή επιβιώνουν σε άσχημες συνθήκες. Όλοι και όλες μπορούμε να κάνουμε έστω και στο ελάχιστο καλύτερη την διαβίωση αυτών των ανθρώπων που έχει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό, φάρμακά, παιχνίδια και ότι άλλο χρειάζεται για τους πρόσφυγες που αυτή τη στιγμή επιβιώνουν σε άσχημες συνθήκες. Όλοι και όλες μπορούμε να κάνουμε έστω και στο ελάχιστο καλύτερη την διαβίωση αυτών των ανθρώπων που έχει

πλήξει τόσο άδικα ο πόλεμος και η προσφυγιά. Τα σημεία που θα γίνεται η συλλογή των ειδών είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους Μυκηνών (Χασάπικα) στη λαϊκή αγορά από τις 9:00 έως και τις 13:00 το μεσημέρι και στους Στρατώνες Καποδίστρια, Λέσχη Προσκόπων από τις 17:00 έως και τις 21:00 το βράδυ καθημερινά & το Σάββατο τις ώρες 10:00-15:00. Η δράση συγκέντρωσης των ειδών ξεκινά από το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 24 Μαρτίου 2016.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης – Υπογράφτηκε η σύμβαση από την ΚΤΥΠ Α.Ε.

lia Forum 2026 – Σε τρεις ημέρες ανοίγει τις πόρτες του το αναπτυξιακό συνέδριο της Ηλείας

Το Ilia Forum 2026, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Ιουνίου στο Πύργο Ηλείας, θα συγκεντρώσει κορυφαίους ομιλητές και εκπροσώπους της πολιτικής, επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, εστιάζοντας στην επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την καινοτομία και τον πολιτισμό. Με δωρεάν συμμετοχή και διαδικτυακή παρακολούθηση, το συνέδριο φιλοδοξεί να γίνει μία σημαντική πλατφόρμα διαλόγου για το μέλλον της περιοχής, καλύπτοντας επτά θεματικές ενότητες που αφορούν την ανάπτυξη της Ηλείας.

Νέα έργα 3,7 εκατ. ευρώ για υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία και αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με παρεμβάσεις που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύουν την ασφάλεια των υποδομών και βελτιώνουν την εικόνα και τη λειτουργικότητα των τοπικών κοινωνιών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει σταθερά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, εγκρίθηκαν σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 3,7 εκατ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ