Πελοπόννησος, Greece

Αργολίδα: Γυναίκα γέννησε στη μπανιέρα του σπιτιού της – Στην Αθήνα το νεογνό λόγω έλλειψης παιδιάτρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστατώθηκε από τις σειρήνες των ασθενοφόρων το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου η πόλη του Ναυπλίου.

Ήταν 10:00 περίπου το βράδυ, όταν μια κλήση στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμό, για μια έγκυο γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της και όταν μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί, γέννησε το μωράκι της μέσα στη μπανιέρα, όπως ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ενημέρωσε καθυστερημένα το ΕΚΑΒ, όπου διασώστες και γιατρός από το νοσοκομείο έσπευσαν να τις προσφέρουν τις ιατρικές φροντίδες.

Το μωράκι διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άργους σε όχι καλή κατάσταση, ενώ μετά από λίγο και αφού παρασχέθηκαν οι απαραίτητες βοήθειες στην μητέρα διακομίσθηκε και αυτή στο Νοσοκομείο Άργους με άλλο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νοσοκομείο δεν είχε παιδίατρο και οι γιατροί έκριναν και το νεογνό μεταφερθηκε στο νοσοκομείο Παίδων με προβλήματα υγείας. Η μητέρα παραμένει στο Νοσοκομείο Άργους έχοντας υποστεί ψυχολογικό σοκ, ενώ επανέρχεται το φλέγον ζήτημα της έλλειψης των παιδιάτρων στα νοσοκομεία της Αργολίδας.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τον θάνατο λιμενικού στο Παράλιο Άστρος

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου έγινε...

Λιμενικός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στο Παράλιο Άστρος

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα λιμενικός...

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της 204ης επετείου της Α Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της 204ης επετείου...

Ἐκοιμήθη ἐν Κυρίῳ ἡ Μοναχή Παναρέτη τῆς Ι.Μ. Καλτεζῶν

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ  ΙΕΡΑ ΑΝΔΡΩΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ