Εγκαίνια του νέου Νηπιαγωγείου Παραλίου Άστρους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τελετή των εγκαινίων του νέου Νηπιαγωγείου Παραλίου Άστρους πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 13/06/2025 από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφάνιο, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρίστου Δήμα του Υφυπουργού Παιδείας κ. Κώστα Βλάση, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχού, παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Μανδρώνης, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Οικονομόπουλος και αρκετοί γονείς με τα νήπια που δεν έχασαν την ευκαιρία να “δοκιμάσουν” τις παροχές του νέου σύγχρονου σχολείου τους.

 

 

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστήρια για την προσφορά προϊόντων σε Δομές του Δήμου Τρίπολης

«ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Τρίπολης για την προσφορά ειδών διατροφής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης ------------------------------------------------------------- «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ» Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Φαρμακευτική Εταιρεία ¨WinMedica”

VisitPeloponnese | Διεθνής αναγνώριση για την Πελοπόννησο μέσω του Peloponnese Trails Network

Η Πελοπόννησος συνεχίζει να ενισχύει τη διεθνή της παρουσία ως ανερχόμενος προορισμός βιωματικού και θεματικού τουρισμού, μέσα από την προβολή του Peloponnese Trail s Network σε ένα από τα πλέον επιδραστικά διεθνή ταξιδιωτικά μέσα, το AFAR. Στο πρόσφατο δημοσίευμα με τίτλο “This Summer, Greece Will Launch the Peloponnese Trail s Network”, το AFAR αναδεικνύει την

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 13ο Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη

Η Αρχαία Μεσσήνη μετατρέπεται για ακόμη μία χρονιά σε σημείο συνάντησης της νέας γενιάς με τον πολιτισμό, φιλοξενώντας από τις 21 Απριλίου έως τις 8 Μαΐου 2026 το 13ο Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον Δήμο Μεσσήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, με την υποστήριξη

Διαβάσαμε: «Η Μαθητευόμενη και το Κάθαρμα» από την Hannah Nicole Maehrer

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Τελευταίως, έχει παρατηρηθεί μια ανησυχητική αύξηση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ