Πελοπόννησος, Greece

Ο σχεδιασμός του Δήμου Τρίπολης για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα την δύσκολη περίοδο επιβολής των μέτρων λήψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19, είναι έτοιμη για άλλη μια φορά να ενισχύσει τις προσπάθειες για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων θα γίνει έτσι ώστε να διευκολύνουμε την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης σεβόμενοι όμως την καθημερινότητα και τις ανάγκες των λοιπών καταστημάτων λιανικού εμπορίου και πρωτίστως όλων των δημοτών μας.

Σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία και σχεδιασμός ώστε αμέσως μετά την ψήφιση της τροπολογίας του ΥΠ.ΕΣ. αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των κοινόχρηστων χώρων, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους δημόσιους φορείς, να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες άδειες κατάληψης επιπρόσθετου χώρου για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και να ληφθούν τα απαιτούμενα οικονομικά μέτρα για την ανακούφιση εκείνων των επιχειρήσεων που δεν θα μπορούν να εφαρμόσουν τις ευνοϊκές διατάξεις περί παραχώρησης επιπρόσθετου χώρου.

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε την πόλη μας και να κάνουμε το επόμενο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μανώλης Δολιανίτης : Συνεχίζουμε μαζί προς έναν Δήμο συνεργασίας και σεβασμού!!

Σε κλίμα συνεργασίας και παιδαγωγικής δημιουργικότητας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου η δράση «Γινόμαστε πιο φιλικοί!», μια πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Μέσα από βιωματικά παιχνίδια, συζητήσεις και ομαδικές δραστηριότητες, οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες φιλικότητας, ενσυναίσθησης και θετικής συμπεριφοράς. Ο Δήμαρχος, Μανώλης Δολιανίτης, εξέφρασε τα

Πορεία των τρακτέρ στο κέντρο της Τρίπολης

Αγρότες και οι κτηνοτρόφοι εντείνουν τον αγώνα τους και ενισχύουν καθημερινά τα μπλόκα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος καθώς όπως δηλώνουν δεν έχουν πάρει καμιά πειστική απάντηση από την κυβέρνηση . Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025, συγκέντρωση αγροτών υπήρξε και στην Τρίπολη, στην οδό Ναυπλίου, στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, προκειμένου οι αγρότες της Αρκαδίας να οργανώσουν τις κινήσεις τους για το επόμενο δυναμικό βήμα στο πλαίσιο της έντασης των κινητοποιήσεών τους.

ΚΕΦΙΜ: Το 2024 η παραγωγικότητα της εργασίας στην Ελλάδα παραμένει έως και 18% χαμηλότερη από το 2009

Παρά τη μερική ανάκαμψη των τελευταίων ετών, οι δείκτες...
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ