Νίκος Τσιαμούλος: Ποιος καταχράστηκε τα λεφτά της ΚΕΔΗΤ;

Ιουνίου 14, 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “Τρίπολη – Αλλάζουμε Τα Δεδομένα”

Για την ΚΕΔΗΤ και για άλλα σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Τρίπολης, τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ”, Νίκος Τσιαμούλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (8/6/2017), στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Το ζήτημα της ΚΕΔΗΤ συζητήθηκε για πολλοστή φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον Νίκο Τσιαμούλο να σημειώνει ότι “αν το σώμα ανάλωνε τόση ώρα για να βρεί λύση για τους απλήρωτους εργαζόμενους της επιχείρησης, τότε θα είχε βρει”.

Επίσης, άσκησε κριτική στη Δημοτική αρχή, λέγοντας χαρακτηριστικά – όταν ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κατηγόρησαν την αντιπολίτευση για ψέματα -ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μπορούν να μιλά για σχοινί και χαρακτήρισε την ΚΕΔΗΤ ως μια αμαρτωλή επιχείρηση, ένα τεράστιο σκάνδαλο που προήγούμενο δεν έχει.

Παραδέχθηκε ότι η νυν Πρόεδρος, Δώρα Μπρακουμάτσου, κάνει μία προσπάθεια, αλλά κατηγόρησε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για ψέματα και μιλώντας προς τον Δήμαρχο είπε: «Κάποιος σας συμβουλεύει να κάνετε μία επιθετική πολιτική αντιπολιτευτικής άμυνας. Αυτό το θέμα θα σας ακολουθεί για πάντα, δεν έβαλα εγώ τον Τσούκα Πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ Δήμαρχε.»

Στη συνέχεια, είπε ότι ο ίδιος και η παράταξή του δεν θέλουν να κλείσει η ΚΕΔΗΤ για να έχουν πολιτικά οφέλη, αλλά θέλουν να γίνει γνωστό ποιος πήρε τα λεφτά και να τιμωρηθεί. Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη και θα δώσει ονοματεπώνυμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 14 Ιουνίου 2017 %19:%Ιουν

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia