Εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του πρώτου ιδιωτικού ΙΕΚ στην Αρκαδία (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη το βράδυ, στο κέντρο COUNTRY INN, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ Α.Ε., διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του πρώτου ιδιωτικού ΙΕΚ στην Αρκαδία μιλώντας για τις ειδικότητες και τα τμήματα που θα λειτουργήσουν τον προσεχή Οκτώβριο.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/mwUTtrfOdYo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Την εκδήλωση άνοιξε η κα Ακριβή Μακρή η οποία είπε ότι μετά από δύο δεκαετίες παρουσίας στην Αρκαδία, βάλαμε τον πήχη της εκπαίδευσης πιο ψηλά. Δημιουργώντας το πρώτο Ιδιωτικό ΙΕΚ στην Αρκαδία ξεκινώντας με πέντε ειδικότητες, ενώ θα υπάρξουν κι άλλες στην πορεία, με βάση τις ανάγκες της αγοράς

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΑΚΜΩΝ, Κώστας Μπακιρτζής τόνισε οτι η οικονομική κρίση έχει επαναφέρει στη χώρα μας την αναγκαιότητα της επαγγελματικής αναβάθμισης του ανθρώπινου δυναμικού. Η επαναφορά αυτή αφορά στις αναδιαρθρώσεις που συντελούνται στους κλάδους της ελληνικής οικονομίας με την συρρίκνωση πολλών κλασσικών δραστηριοτήτων και την ανάδυση νέων.

«Έχουμε ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο σεμιναρίων, με πιστοποίηση και σε ανταγωνιστικές τιμές και απευθύνονται για κάθε απόφοιτο»

Ακούστηκαν προτάσεις από παραγωγικούς φορείς και επιχειρήσεις του νομού, για την δημιουργία νέων τμημάτων, τους αποφοίτους των οποίων χρειάζεται η τοπική οικονομία και θα είναι εύκολο να τους απορροφήσει η αγορά εργασίας.

{gallery}akmon_ekdilosi{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο