"Επιστροφή στα θρανία" - Μια εκδήλωση ενημέρωσης απο την Πρόοδο - Sarafi

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:30, στον Κήπο Εκπαιδευτηρίων Πρόοδος - Sarafi θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημερώσης εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την έναρξη του νέου Ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, στο πλαίσιο της προώθησης των νέων σύγχρονων εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας.

Θα προηγηθεί Αγιασμός και παρουσίαση σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας αναφορικά με πάσης φύσεως εκπαιδευτικά θέματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Θα ακολουθήσει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών μας για το Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 τόσο για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού όσο και για την απόκτηση διπλωμάτων στην Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα!

Ποιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν πληροφορίες για το σύστημα Εισαγωγής, τις Πανελλήνιες εξετάσεις, τις Σχολές και τα μεταπτυχιακά, , τις σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την επιλογή επαγγέλματος.

Κάνουμε ιδιαίτερο άνοιγμα στον τομέα της μετάφρασης που αποτελεί βασικό πυλώνα του ομίλου μας, καθώς έχει ανοίξει η αγορά εργασίας.

Επίσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο GREENWICH του Λονδίνου και το μεγάλο εκδοτικό οίκο Express Publishing, θα παρουσιάσουμε ένα πρωτοποριακό πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το Ε.Σ.Υ.Δ. σεμιναριακό πρόγραμμα ειδικής ορολογίας 50 ωρών στα αγγλικά, για διάφορα επαγγέλματα όπως Λογιστές, Μηχανικούς, Γιατρούς, Νομικούς, Μάγειρες, Υπαλλήλους ξενοδοχείων, Προγραμματιστές, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Γραμματείς καθώς και όσους ασχολούνται με τα τουριστικά επαγγέλματα.

Επιπροσθέτως θα παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Paul Valéry του Montpellier σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο , σε προγράμματα εξ΄αποστάσεως. Να τονίσουμε πως οι σπουδές στη Γαλλία απαιτούν υποτυπώδη δίδακτρα , ενώ προσφέρουν τεράστιο κύρος και αναμφισβήτητη ποιότητα.

proodos ekdilosi

 

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia