Απριλίου 28, 2017

Περιοδεία στα χωριά της ΔΕ Βαλτετσίου - Τα προβλήματα των προέδρων (video)

Περιοδεία στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Ευάγγελος Γιαννακούρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόδωρος Ντάνος.

Δείτε τι ανέφερε για; την περιοδεία ο κ.Γιαννακούρας:


Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στη Δόριζα με Προέδρους των χωριών και συγκεκριμένα τους Προέδρους του Αθήναιου, της Ασέας (εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας), της Δάφνης-Μανιάτη, των Αραχαμιτών, της Δόριζας, του Βαλτετσίου, του Λιανού-Αμπελάκι, του Πάπαρι, των Καλτεζιών-Κουβέλια, του Μαυρόγιαννη και του Κερασταρίου και στη συνέχεια να επισκεφτούμε τα χωριά και να δούμε από κοντά τις παρεμβάσεις και τα έργα που θέλουν οι Πρόεδροι.


Ακούσαμε τα θέματα που μας έθεσαν, κάναμε έναν απολογισμό των έργων που έχουν γίνει ή βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και όπου μπορούμε βάσει των δυνατοτήτων μας θα παρέμβουμε και στη συνέχεια, είτε μόνοι μας είτε σε συνεργασία με το Δήμο.


Στη συνάντηση τόνισα, τόσο εγώ όσο και ο Περιφερειάρχης πως σε δύσκολους καιρούς υλοποιούνται στο σύνολο της Αρκαδίας και φυσικά και στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου πολλά έργα και εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών στην καθημερινότητά τους αλλά και η δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών, που θα κρατήσουν τους νέους στον τόπο μας.


Η ύπαιθρος φθίνει και εμείς έχουμε βάλει στόχο να ανακόψουμε αυτήν την φθίνουσα πορεία και να αλλάξουμε, όσο μπορούμε, τον τόπο μας.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia