Πελοπόννησος, Greece

Γενναιόδωρη δωρεά του Ιδρύματος Αικατερίνης και Σωτηρίου Σταθοπούλου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου, υπεύθυνη της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Μαρίας Εικοσιδέκα το ίδρυμα Αικατερίνης και Σωτηρίου Σταθοπούλου διέθεσε 3 τόνους λαδιού στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους του ιδρύματος για τη γενναιόδωρη προσφορά τους οι οποίοι έδειξαν την ευαισθησία τους προς τους συμπολίτες μας  που έχουν άμεση ανάγκη.

Οι δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι συνεχόμενες και διαρκείς. Αξίζει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευπαθών κοινωνικά οικογενειών.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πλημύρισαν δρόμοι περιφερειακά την Τρίπολης συστάσειςγια αυξημένη προσοχή

Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω του...

Ο Δήμος Τρίπολης για το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ-ΕΜΕΚ) καιρικό σύστημα προβλέπεται να προκαλέσει κακοκαιρία στην περιοχή μας από τις πρωινές ώρες της 1/02/2026 με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχοπτώσεις, που εκτός της μεγάλης έντασης θα έχουν και μεγάλη διάρκεια, θα συνοδεύονται

ΔΗΜΟΦΙΛΗ