Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης στην εκδήλωση «Από το Παρόν στο Μέλλον: Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις σε Δράση» στη ΔΕΘ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης παρευρέθηκε στην εκδήλωση «Από το Παρόν στο Μέλλον: Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις σε Δράση», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό διακεκριμένα στελέχη της κυβέρνησης και της πολιτείας, όπως: Θεόδωρος Σκυλακάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νικόλαος Ταγαράς, Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Νικόλαος Ταχιάος, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Άννα Μάνη, Υφυπουργός Ανάπτυξης, Έλενα Ράπτη, Υφυπουργός Τουρισμού, Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά για την ανάδειξη καλών πρακτικών, που θα επιτρέψουν στην πόλη μας να διαμορφώσει ένα πιο βιώσιμο και λειτουργικό περιβάλλον για τους κατοίκους της κι όχι μόνο. Διότι η βιώσιμη ανάπτυξη και η κλιματική ουδετερότητα μπορεί να διασφαλίσουν ένα ισορροπημένο οικονομικό περιβάλλον που θα σέβεται τις ανάγκες των σημερινών γενεών, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τις μελλοντικές γενιές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν δεν θέλει να καταστρέψει το Μαίναλο μα ανεμογεννήτριες,όλα τα άλλα είναι δεκτά για τον σκοπό του

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: “Αποκλείεται η ύπαρξη ύποπτου φορτίου στο εμπορικό τρένο” λένε οι δικαστικοί πραγματογνώμονες

την πιστοποίηση ότι το εμπορικό τρένο που συγκρούστηκε στα...

Αρκαδία: Τροχαίο με νεκρό 60χρονο – ΙΧ προσέκρουσε σε στηθαίο και ανετράπη

Χθες (13.2.2025) το μεσημέρι, στο 240,5 ο χιλιόμετρο του...

Εκδήλωση για τα αιολικά στην Αργολίδα

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες που υπογράφουμε, καλούμε τους...

Συνελήφθησαν 7 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ