Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενημερωτική Εκδήλωση για τη Διαμεσολάβηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ», διοργανώνουν, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ,  ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»  στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης, κτίριο Φραγκίστα, (4οχιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου). 

Η παρουσίαση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και η ενημέρωση του θεσμού της διαμεσολάβησης είναι από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και Πρόεδρος του Δικηγκοινό.ύ Συλλόγου Τριπόλεως  κ. Δημήτριος Κωστόγιαννης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Στην εκδήλωση ομιλητές – εισηγητές είναι:

1.  Λάμπρος Κοτσίρης, Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

2. Νικόλας Κανελλόπουλος, Δικηγόρος, Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων., Γενικός Γραμματέας ΟΠΕΜΕΔ.

3. Βασιλική Παπαδημητρίου, Δικηγόρος LLM., Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Μέλος των Διαμεσολαβητών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΕΒΕΑ. Μέλος του Μητρώου Συντονιστών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του  ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ 2710 227141 (εσωτ.6).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

* Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με την επωνυμία «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ.» και το διακριτικό τίτλο «ΛΥΣΗ» ιδρυτές της οποίας είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας ευαισθητοποίησης για το Μελάνωμα, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους  δράση προληπτικής δερματολογικής εξέτασης με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τη νόσο, τα μέτρα πρόληψης και

Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τα αποτελέσματα του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 21km Δείτε τα αποτελέσματα...

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στην Κεφαλονιά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης...

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3 ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το Σάββατο 18 Μαΐου, στην Καλαμάτα. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τους μελλοντικούς επιστήμονες, να δει τις δημιουργίες τους και να μιλήσει μαζί τους για τις πρωτότυπες ιδέες τους. «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο