Στην Τρίπολη θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Παναρκαδικός με τον Αχιλλέα Άστρους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνει ότι ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας μεταξύ του Αχιλλέα Άστρους και του Παναρκαδικού θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/4/24 στο γήπεδο της Τρίπολης ( ώρα 16:00 ) και όχι στο Αστρος όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο. 

Για την αλλαγή της έδρας συμφώνησαν τα δύο σωματεία αλλά και η ΕΠΣ Αρκαδίας προκειμένου να παραδοθεί το κύπελλο του πρωταθλητή ( για την αγωνιστική χρονιά 2023 2024 ) στην ομάδα της Τρίπολης.

Παράλληλα η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. προσκαλεί το φίλαθλο κοινό στο γήπεδο την Κυριακή 14/4/24  για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να χειροκροτήσουμε τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Με απόφαση της Διοίκησης η είσοδος στις γυναίκες και τους μαθητές θα είναι ελεύθερη.
Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή για να δούμε και πάλι τον Παναρκαδικό στη Γ Εθνική.
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.
 
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 δημόσια διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου στην Αλαγονία. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/55904/2019/19-05-2023 Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 3475, τεύχος Β’,στις 24-05-2023 και αφορούσε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ Η ΠΛΗΣΙΟΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ θέσπισε την υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων, που

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών

Εκκίνησαν σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών, με τον αποκλεισμό του πρώτου τμήματος της οδού από Ξενοφώντος μέχρι Δημοσθένους. Το έργο θα εκτελεστεί τμηματικά, ώστε να υπάρξει το δυνατόν λιγότερη όχληση. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες ανάπλασης στο σύνολο της Ψαρών θα διαρκέσουν περί τους 4 μήνες, και θα

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο